תמו החיפושים- הצטרפתי למועדון 1911
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
עמרי.
לדעתי יש להזהר מאד מנושא הציפוי. ציפוי לא מיקצועי הוא סוף הדרך לכלי יהיו מעצורים וכל מיני בעיות . בזמן הציפוי במידה והוא לא מיקצעי (ותרשה לי להביע דיעה לא ראיתי ציפוי מקצועי בשנים האחרונות) יש תוספת של עובי לכל החלקים ואז חבל על הזמן אין התאמה וראיתי כבר כלים שהיה קשה להרכיבם לאחר ציפוי.
לגבי פין מוביל יש אפשרות לרכוש פין מוביל עשוי מ2עד 3 חלקים מכל מיני סוגי מתכות עד למוטות טיטניום וטונגסטון אשלח לך חומר בפרטי. יש אפשרות לרכוש בחו"ל
החלק מ"אוקולון" הוא בלם לצינה בכדי שלא תתן מכה של "ברזל על ברזל" זה טוב אבל לפעמים גם גורם לכל מיני מעצורים. (האם יריתה בכלי כבר)
לדעתי יש להזהר מאד מנושא הציפוי. ציפוי לא מיקצועי הוא סוף הדרך לכלי יהיו מעצורים וכל מיני בעיות . בזמן הציפוי במידה והוא לא מיקצעי (ותרשה לי להביע דיעה לא ראיתי ציפוי מקצועי בשנים האחרונות) יש תוספת של עובי לכל החלקים ואז חבל על הזמן אין התאמה וראיתי כבר כלים שהיה קשה להרכיבם לאחר ציפוי.
לגבי פין מוביל יש אפשרות לרכוש פין מוביל עשוי מ2עד 3 חלקים מכל מיני סוגי מתכות עד למוטות טיטניום וטונגסטון אשלח לך חומר בפרטי. יש אפשרות לרכוש בחו"ל
החלק מ"אוקולון" הוא בלם לצינה בכדי שלא תתן מכה של "ברזל על ברזל" זה טוב אבל לפעמים גם גורם לכל מיני מעצורים. (האם יריתה בכלי כבר)
אכן יריתי
בנתיים רק 50 כדור.
וכפי שאמרתי הכלי מאוד הפתיע אותי לטובה
הן בהדף המופחת בהשוואה ל 26
והן בדיוק- שסוף סוף הצלחתי לקבל מקבץ נאה
כמו שהייתי רגיל כשיריתי בזיג הצבאי.
כפי שאמרתי יעברו אצלי בקנה כמה מאות כדורים עד שאבין מה הולך
עם האקדח הזה ואם הוא מתאים לי בכלל...
מבחינת המוביל קפיץ- יש לו חסרונות כלשהם?
מבחינת ציפוי - אני מדבר רק על ציפוי הגוף, פשוט ניראה לי מעט ג'ינג'י...
ואם מישהו יודע להפנות אותי למדריך לניקוי מקיף של 1911 - אודה מאוד!
שבת-שלום!
בנתיים רק 50 כדור.
וכפי שאמרתי הכלי מאוד הפתיע אותי לטובה
הן בהדף המופחת בהשוואה ל 26
והן בדיוק- שסוף סוף הצלחתי לקבל מקבץ נאה
כמו שהייתי רגיל כשיריתי בזיג הצבאי.
כפי שאמרתי יעברו אצלי בקנה כמה מאות כדורים עד שאבין מה הולך
עם האקדח הזה ואם הוא מתאים לי בכלל...
מבחינת המוביל קפיץ- יש לו חסרונות כלשהם?
מבחינת ציפוי - אני מדבר רק על ציפוי הגוף, פשוט ניראה לי מעט ג'ינג'י...
ואם מישהו יודע להפנות אותי למדריך לניקוי מקיף של 1911 - אודה מאוד!
שבת-שלום!
כל שבת יש אצלי לפחות 10-15 אנשים אז זה לא מפחיד אותי עם אתה יודע היכן אבטליון תנסה.
רק תן הודעה מראש. שאפנה מקום.(וכמובן אדליק המנגל.) דרך אגב במרחק של 2 ק"מ מביתי ישנו מטווח פתוח בשם מטווח הר אחים אני לא רוצה להתחיל אבל יש לי ראיון של אירגון משהו שם באחד מימי השישי ( זה מטווח של המועצה וניתן להשכיר אותו בשלמותו).
רק תן הודעה מראש. שאפנה מקום.(וכמובן אדליק המנגל.) דרך אגב במרחק של 2 ק"מ מביתי ישנו מטווח פתוח בשם מטווח הר אחים אני לא רוצה להתחיל אבל יש לי ראיון של אירגון משהו שם באחד מימי השישי ( זה מטווח של המועצה וניתן להשכיר אותו בשלמותו).
יאיר אדרי כתב:כל שבת יש אצלי לפחות 10-15 אנשים אז זה לא מפחיד אותי עם אתה יודע היכן אבטליון תנסה.
ניראה לי שהתנודבת...
באמת יקל לי על הקלסטרופוביה מטווח פתוח...
כישיאר מזמין, תדעו לכם שהוא מתכוון לכל מילה !!!
לב זהב יש לאיש המקסים הזה !!

לב זהב יש לאיש המקסים הזה !!
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
ממש אין בעיה,נועם מכיר טוב האיזור
דרך אגב ברגע זה שאלתי את קב"ט המועצה במיל כמה ואיך אני משכיר את המטווח. ברגע שתהיה לי תשובה, במידה והיא חיובית הוא בטח ירצה מישהו בעל תעודת מדריך בכדי שיהיה כיסוי כלשהו ( למרות שאני הרב"ש של האיזור )לארגן מפגש כזה ואז גם יהיה הרבה ריח של בשר..... על האש .
אני חייב לרוץ
להת
דרך אגב ברגע זה שאלתי את קב"ט המועצה במיל כמה ואיך אני משכיר את המטווח. ברגע שתהיה לי תשובה, במידה והיא חיובית הוא בטח ירצה מישהו בעל תעודת מדריך בכדי שיהיה כיסוי כלשהו ( למרות שאני הרב"ש של האיזור )לארגן מפגש כזה ואז גם יהיה הרבה ריח של בשר..... על האש .
אני חייב לרוץ
להת
omri_t כתב:ראשית תודה!
היום חזרתי הביתה וכמו כל ילד עם צעצוע חדש פירקתי את הנשק עד היסוד.![]()
וכן.. זה הפתיע אותי מאוד כמות החלקים בנשק, בטח בהשוואה לגלוק...
ולקח לי לא מעט זמן להרכיב בחזרה...לומדים בדרך הקשה...
לגבי ניקוי ואחזקה:
איך מומלץ לנקות את הנשק? כיצד לבצע ניקוי בשגרה? וניקוי יסודי..?
על הגוף עצמו יש אדמומיות קלה מחלודה (חלודה?! על נשק?!...מוזר...)
איך מורידים את החלודה ולא את ההשחמה?
ומה הטיפול המונע המומלץ בעתיד?
טיפים בנושא ניקוי אקדח זה יסייעו לי מאוד!
(אחרי הכל את ה 26 לקח לי 10 ד' לנקות פיקס)
ומכאן אני מגיע שוב לציפוי:
איזה סוג? היכן ניתן לעשות? כמה עולה? עושים לכל הכלי או רק לגוף?
מוביל קפיץ :
ניראה לי מוזר שככה מונח לו הקפיץ סתם בנשק... (ברור לי שזה רק אצלי)
מה היתרונות והחסרונות של הוספת מוביל קפיץ?
איזה חלקים אני אמור להחליף כדי להתקין מוביל קפיץ?
תודה רבה!!
איש יקר,
לגבי ציפוי - כפי שאמרתי, הציפוי המומלץ הוא כרום ELECTRON LESS. הציפוי הוא ציפוי יקר ויכול להגיע לכמה מאות שקלים.
לגבי איכות הציפוי -- קח את מה שיאיר אמר לך ברצינות רבה מאד. ציפוי שנעשה ברשלנות מזיק!!! מוסיף עובי למסילות, מקטין קוטר של חורים של פינים (וכאלה יש בשפע ב-1911) בקיצור נכנס ומצטבר איפה שלא צריך ויכול לגרום למעצורים. אם אתה עושה ציפוי - תעשה לכל הכלי.
לגבי ניקוי הנשק - חלודה אתה מוריד עם תרסיס HOPPE MDL אם תוכל למצוא. הוא ממיס חלודה בלי לפגוע בהשחמה. וכן - תתחיל להתרגל לעובדה שאתה נושא נשק שעשוי מברזל ושאתה אמור לשמור עליו משומן דק ומתוחזק כל הזמן. מדי פעם אני ממליץ לך לפרק את הקתות ולרסס על הנשק ממיס שומנים כמו חומר לניקוי קרבורטורים או GUNK OUT. ואחר כך לשמן אותו כמו שצריך. בשונה מגלוק, הנשק הזה צריך להיות משומן קצת יותר.
אני ממש לא מציע לך לגעת בקפיץ המחזיר 1911 עובד בתצורתו הנוכחית עוד מעט 100 שנה.
הוספת סרן קפיץ מחזיר ארוך (חצוי או שלם) תגרום לך לשינוי בדרך שבה אתה מפרק את הנשק פירוק ראשוני. אם כרגע, כל מה שאתה צריך בשביל לפרק את הנשק שלך הוא הידיים שלך, ברגע שתתקין מוביל קפיץ תזדקק למפתחות אלן, חוטי ברזל וכל מיני טריקים כדי לפרק את הנשק שלך. לדעתי לא מומלץ!!
א.
- תרמתי למען הסליק

אילן, כמה פעמים אמרתי לך שלא צוחקים על נכים?
חוץ מזה, דורון עוד יפתיע אותך, הוא יכול ללכת לפחות כמו פרה באחו, וזה הרבה.
חוץ מזה, אמנם לא הייתי מצטיין בניווטים, אבל אני לעולם לא הולך לאיבוד, (מקסימום, מרים טלפון ושואל)
חוץ מזה, דורון עוד יפתיע אותך, הוא יכול ללכת לפחות כמו פרה באחו, וזה הרבה.
חוץ מזה, אמנם לא הייתי מצטיין בניווטים, אבל אני לעולם לא הולך לאיבוד, (מקסימום, מרים טלפון ושואל)
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק

יאיר אדרי כתב:תגיע לביקור באבטליון ואנקה לך הפרא+ הדרכה+ על האש כל שבת.
הדקכה רק על ה 1911 או גם "אזורית" ?
וחידה קטנה : (בכמה חלקים
1)מי יודע איזה אתר היסטורי נמצא קרוב לאבטליון (מערבית לו) ?
2)איזו דמות המירה את דתה במקום זה ?
3)מה שמה החדש של הדמות?
בהצלחה .
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

מי מחובר