עמותה לקידום מחזיקי הנשק לספורט והגנה עצמית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עמותה לקידום מחזיקי הנשק לספורט והגנה עצמית
אם החברים יהיו מוכנים לכתת את רגליהם (או גלגלי רכביהם) עד לצור הדסה, אני יכול להציע מספר מקומות למפגש:
יש לנו גן ציבורי ובו אמפי עם מקום לעשרות אנשים.
כנ"ל בחצר אחד מבתי הספר שלנו.
יש גם חוות סוסים שאפשר להיפגש לידה ואח"כ גם לשבת ולשתות בירה ו/או לאכול, מי שירצה.
מבחינת זמנים, תתאים שבת שימשית שאז הגן וביה"ס פנויים. החווה תשמח לקבל אותנו בכל ימות השבוע.
אשמח לקבל התייחסויות
ליאור
נ"ב
אם רוצים לערוך גם הפנינג, ישנן חורשות נחמדות בקרבת מקום עם שולחנות, פינות מנגל וכולי.
יש גם חוות סוסים שאפשר להיפגש לידה ואח"כ גם לשבת ולשתות בירה ו/או לאכול, מי שירצה.
מבחינת זמנים, תתאים שבת שימשית שאז הגן וביה"ס פנויים. החווה תשמח לקבל אותנו בכל ימות השבוע.
אשמח לקבל התייחסויות
ליאור
נ"ב
אם רוצים לערוך גם הפנינג, ישנן חורשות נחמדות בקרבת מקום עם שולחנות, פינות מנגל וכולי.
נערך לאחרונה על ידי afss בתאריך 28 אוקטובר 2012, 12:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
simon כתב:עברתי על האשכול, עמוד-עמוד והנה מה שאני רואה:
אנשים שאמרו " אין לי בעיה להיות בהנהלה" : TAURUS- המליץ על עמותה, אחדבמטרה- טפסים, טריגר- הנהלה, AFSS - הנהלה, HIGHPOWER- הנהלה, BROADAXE- הנהלה, TACTICAL SHADOW - הנהלה
אנשים שאמרו " כסף" - SPY, TROOPERGLOCK,HUNTER, HAREL, אלדר, SIMON, ניר ל.
אם שכחתי\טעיתי - סליחה
אני מוכן לסייע לא רק בכסף , רק שמלבד שכל ישר ונסיון חיים אין לי משהו פורמאלי לתרום . אני לא עוסק בעיסוק שקשור באופן כזה או אחר לנושא ולדעתי ריבוי ״מנהלים״ ויועצים הוא הדרך הנכונה למטה - לוויכוחים אינסופיים , למחלוקות ולריבים. בכסף אני דווקא כן עוסק וחייב לציין שאם יאסף מספיק כסף , ניתן יהיה לשכור משרד יחסי ציבור שיוביל את הקמפיין ולוביסט שיפעל מול בית המחוקקים . צריך אנשי מקצוע ולא חובבנים כדי להזיז דברים כאן. אם יבוא יועץ משפטי ויגיד שיש כאן קייס עם סיכויים לא רעים לעמוד במבחן בית משפט , אז גם זו דרך לגיטימית לפעול. כמובן שאשמח להגיע לכל מפגש וכו׳
- סליקאי טיטניום

אין לי שום בעיה להגיע לצור הדסה.
- סליקאי טיטניום

מעוניין בשמחה בכל מקום וכל מזג אויר יורם.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף

אשמח לסייע ולעזור בכל מה שצריך.
המחירים הטובים ביותר לציוד מחנאות , אביזרים לחייל , ציוד ללוחם ועוד הרבה תחת קורת גג אחת !
http://www.tzz.co.il
http://www.tzz.co.il
- סליקאי ארד

אז מתי נפגשים?
נ.ב.
לדעתי עוד נושא שאנחנו צריך להתייחס אליו בבוא היום זה כל השטויות של היבוא אישי של מוצרים שהם אינם חלק מקלי נשק או תחמושת ועדיין עושים לנו את המוות. כמו באשכול למטה.
נ.ב.
לדעתי עוד נושא שאנחנו צריך להתייחס אליו בבוא היום זה כל השטויות של היבוא אישי של מוצרים שהם אינם חלק מקלי נשק או תחמושת ועדיין עושים לנו את המוות. כמו באשכול למטה.
afss כתב:אם החברים יהיו מוכנים לכתת את רגליהם (או גלגלי רכביהם) עד לצור הדסה, אני יכול להציע מספר מקומות למפגש:
אשמח לקבל התייחסויות
ליאור
נ"ב
אשמח להגיע, אך מנגל ובירות אינו דבר מומלץ, אחרת עניין רציני ייטבע בחאפלה
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
- סליקאי זהב

אני בפנים רק בשביל המתווה שהצעתי.
התארגנות אד-הוק לטובת עתירה בנושא תבחין משמר.
אחר כך נראה מה יהיה, ובמידה וננצח איך נמשיך משם.
זה לא שאני מתנגד למפגש עם אנשי הפורום, ההיפך הנכון.
אני תמיד נהנה בכל פעם מחדש.
מצד שני, כבר יצא לי להיות ב-3 מפגשים שונים לצורך הקמת עמותה שהתחילו בקול ענות חלושה ונמוגו ללא קול.
הפעם אני רוצה עבודה אמיתית ותוצאות (גם אם ניכשל זו תוצאה)..
על כל דבר אחר, לי פשוט חבל על הזמן.
א.
התארגנות אד-הוק לטובת עתירה בנושא תבחין משמר.
אחר כך נראה מה יהיה, ובמידה וננצח איך נמשיך משם.
זה לא שאני מתנגד למפגש עם אנשי הפורום, ההיפך הנכון.
אני תמיד נהנה בכל פעם מחדש.
מצד שני, כבר יצא לי להיות ב-3 מפגשים שונים לצורך הקמת עמותה שהתחילו בקול ענות חלושה ונמוגו ללא קול.
הפעם אני רוצה עבודה אמיתית ותוצאות (גם אם ניכשל זו תוצאה)..
על כל דבר אחר, לי פשוט חבל על הזמן.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לדעתי להגביל את עצמנו רק לנושא אחד זה לא בריא. גם כך ציבור בעלי הרישיון הוא מצומצם ורק חלק קטן ממנו נמצא בפורום ו/או פייסבוק, עכשיו אנחנו מצמצמים אותו עוד יותר.
איזה עניין יש למר פלוני, שכרגע אין לו נשק, אבל הוא היה מאמין בזכותו להגן על חיו והיה רוצה שיהיה לו נשק, להיצטרף ליוזמה עם מטרה כ"כ מצומצמת? אפילו במיקרוקוסמוס של הפורום הזה, שבו בעלי רישיון הם רוב אבסולוטי, אין לנו רוב. למה? כי, לדעתי, עדיין יש לנו כאן אנשים שלדעתם כל הסיפור הזה של ה"משמר" לא נוגע להם.
ע"מ לקבל כח של ממש אנחנו חייבים מסה של אנשים, וע"מ לסחוף אותם אנחנו צריכים להציג משהו יותר גלובלי. זה לא שאני פוסל עתירה, אבל לדעתי אסור לנו להגביל את עצמנו רק לעתירה. זה יסרוף זמן יקר, אנחנו נאבד מומנטם שנוצר כרגע ונפסיד את כל אלה שבימים אלה נתקעים בקיר של השינוי החדש.
נ.ב. גם אני חושב שמנגל וכו' מיותרים, אנחנו צריכים "לתת עבודה" מרוכזת.
איזה עניין יש למר פלוני, שכרגע אין לו נשק, אבל הוא היה מאמין בזכותו להגן על חיו והיה רוצה שיהיה לו נשק, להיצטרף ליוזמה עם מטרה כ"כ מצומצמת? אפילו במיקרוקוסמוס של הפורום הזה, שבו בעלי רישיון הם רוב אבסולוטי, אין לנו רוב. למה? כי, לדעתי, עדיין יש לנו כאן אנשים שלדעתם כל הסיפור הזה של ה"משמר" לא נוגע להם.
ע"מ לקבל כח של ממש אנחנו חייבים מסה של אנשים, וע"מ לסחוף אותם אנחנו צריכים להציג משהו יותר גלובלי. זה לא שאני פוסל עתירה, אבל לדעתי אסור לנו להגביל את עצמנו רק לעתירה. זה יסרוף זמן יקר, אנחנו נאבד מומנטם שנוצר כרגע ונפסיד את כל אלה שבימים אלה נתקעים בקיר של השינוי החדש.
~Hunter~ כתב:לדעתי להגביל את עצמנו רק לנושא אחד זה לא בריא. גם כך ציבור בעלי הרישיון הוא מצומצם ורק חלק קטן ממנו נמצא בפורום ו/או פייסבוק, עכשיו אנחנו מצמצמים אותו עוד יותר.
אני מדבר על ההבדל בין חלום לבין מציאות. החלום הוא שתהיה לנו עמותה של 300 אלף איש. כרגע יש לנו ביד 20 איש שמוכנים לפעול.
תפסת מרובה לא תפסת. העתירות למינהן הן רק ההתחלה, בוא נתחיל בקטן ומשם נתקדם.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לדעתי, אחרי המהלך של לככת רישום בחיפה יהיו לנו יותר אנשים.
מה גם שאחד ממדרכי הירי שם הוא חבר קבוע בפורום ואני בטוח שיהי לו מה להגיד לאנשים שיבוא אליו למטווח.
איך שלא יהיה, חברים, אנחנו חייבים לצאת לפעולה ASAP, לפני שכל הזבל הזה יהפוך להיות עובדה בשטח.
מה גם שאחד ממדרכי הירי שם הוא חבר קבוע בפורום ואני בטוח שיהי לו מה להגיד לאנשים שיבוא אליו למטווח.
איך שלא יהיה, חברים, אנחנו חייבים לצאת לפעולה ASAP, לפני שכל הזבל הזה יהפוך להיות עובדה בשטח.
דיברתי עם חבריי ממטווך העיר נתניה.
אין להם התנגדות אם נפגש שם.
כיתת הלימוד לא גדולה במיוחד, אך כ-20 איש ייכנסו.
אין להם התנגדות אם נפגש שם.
כיתת הלימוד לא גדולה במיוחד, אך כ-20 איש ייכנסו.
מדריך ירי
- לְלַמֵּד בְּנֵי יְהוּדָה קָשֶׁת ...
- לְלַמֵּד בְּנֵי יְהוּדָה קָשֶׁת ...
- סליקאי זהב

אני בפנים , כולל כסף . לאן עכשיו ?
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד