עמותה לקידום מחזיקי הנשק לספורט והגנה עצמית
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: עמותה לקידום מחזיקי הנשק לספורט והגנה עצמית
spy כתב:אחד במטרה כתב:בוצע. היכנסו ל FB וחפש "הזכות לשאת נשק".
אסור בשום פנים ואופן ששם האמותה יכלול את המילה "נשק". זהו צעד גדול מידיי לשלב זה שעלול לגרום למעידה ושבירת רגליים.
עדיף להתמקד בסיבות בגינן אנו רוצים/צריכים נשק, כגון "בטחון אישי לאזרח וספורט". זה שם פחות אנטגוניסטי.
נקודה טובה
אז בואו נציע גם ל NRA להוריד את ה R משמם...
אם מחליטים להיאבק על נושא הנשק, אין טעם להסתיר את זה. אם שם העמותה ידבר על בטחון אישי וספורט יגידו לכם שנשק בידי אזרחים לא מגביר בטחון אישי ולצורך ספורט מספיק שלמטווח יש כלי נשק. חוץ מזה - מה לגבי אלו שרוצים נשק שלא למטרת ספורט והגנה עצמית?
אם מחליטים להיאבק על נושא הנשק, אין טעם להסתיר את זה. אם שם העמותה ידבר על בטחון אישי וספורט יגידו לכם שנשק בידי אזרחים לא מגביר בטחון אישי ולצורך ספורט מספיק שלמטווח יש כלי נשק. חוץ מזה - מה לגבי אלו שרוצים נשק שלא למטרת ספורט והגנה עצמית?
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
חברים יקרים,
אני מכבד ומקבל כל אחד ודעתו, אך לדעתי אנו רצים יותר מדי מהר ומפוזרים. לדעתי אנו חייבים לארגן פגישה של השביעייה (טעיתי פעם שעברה שאמרתי 8 מסתבר שזה 7) אמנם אפשר להקים עמותה כבר מ2 אנשים אבל לצורך הטבות מס וכאלה זה לפחות 7.
בכל אופן לעינייננו. דבר ראשון צריך שתיהיה שביעייה בתור סוג של דירקטוריון ואחת מהם גם שיהיה המנכ''ל ההתחלתי. כך שנוכל בתור אלו שלקחנו על עצמנו את הנושא לעבוד מסודר. אם אנחנו נתחיל להתפזר וכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון, לא תיהיה לנו אחדות או יישור קו אחיד ואנחנו לא נגיע לשום מקום. אני בטוח ב1000000% שכל אחד כאן רוצה רק לטובת הכלל ואין לי ספק שלכל אחד הרצון הכי טוב בעולם לעזור, אבל חייבים להבין שאי אפשר ללכת ולעשות בלי החלטה משותפת של תמיכה ברעיון מסויים.
לכן אני מציע שלמי שיש קשר למטווח או אולם או חדר פגישות שמוכן לתרום למען מפגש שם ההתחלה.
אני לא רואה שום נזק בזה שהמילה נשק תופיע בשם העמותה כי בכל זאת זה יהיה רשום בתקנון העמותה וזה מהר מאוד בכל זאת יגיע לגורמים שיהיו נגדנו בין אם מופיעה המילה נשק או לא. ובדיוק לכן צריך לעבוד מסודר ובאיחוד כוחות.
אז לסיכום:
שלב א': מפגש
שלב ב': החלטה מי השביעייה
שלב ג': החלטה מי מנהיג השביעייה (מנכ''ל או יו''ר) ואיפה כתובת העמותה הראשונית תיהיה.
שלב ד': החלטה על שם העמותה
שלב ה': הקמת העמותה ורישומה כחוק
שלב ו': הקמת דף פייסבוק ואתר אינטרנט מסודר עם כל מה שצריך כולל חשבון בנק ואפשרות תרומה באינטרנט או העברה בנקאית.
שלב ז': גיוס כספים
שלב ח': הכנת חומר כתוב, עלונים, דפי הסברה, כתיבת תקנון חברים וכו'
שלב ט': פרסום, גיוס חברים, תורמים, פוליטיקאים, הקמת מטה וכו'
שלב י': תפעול שותף של העמותה תוך עמידה בהחלטות ובתקנון שעליהם הוחלט קודם לכן.
אני בטוח שאם נעבוד מסודר וכחוק ביחד אנחנו נצליח, אם לא אז ישר ייפלו עלינו מכל הכיוונים והצדדים ולא יהיה לנו מרחב נשימה לזוז.
אני מאוד מקווה לשיתוף פעולה מצד כולם.
תודה.
אני מכבד ומקבל כל אחד ודעתו, אך לדעתי אנו רצים יותר מדי מהר ומפוזרים. לדעתי אנו חייבים לארגן פגישה של השביעייה (טעיתי פעם שעברה שאמרתי 8 מסתבר שזה 7) אמנם אפשר להקים עמותה כבר מ2 אנשים אבל לצורך הטבות מס וכאלה זה לפחות 7.
בכל אופן לעינייננו. דבר ראשון צריך שתיהיה שביעייה בתור סוג של דירקטוריון ואחת מהם גם שיהיה המנכ''ל ההתחלתי. כך שנוכל בתור אלו שלקחנו על עצמנו את הנושא לעבוד מסודר. אם אנחנו נתחיל להתפזר וכל אחד יעשה מה שהוא רואה לנכון, לא תיהיה לנו אחדות או יישור קו אחיד ואנחנו לא נגיע לשום מקום. אני בטוח ב1000000% שכל אחד כאן רוצה רק לטובת הכלל ואין לי ספק שלכל אחד הרצון הכי טוב בעולם לעזור, אבל חייבים להבין שאי אפשר ללכת ולעשות בלי החלטה משותפת של תמיכה ברעיון מסויים.
לכן אני מציע שלמי שיש קשר למטווח או אולם או חדר פגישות שמוכן לתרום למען מפגש שם ההתחלה.
אני לא רואה שום נזק בזה שהמילה נשק תופיע בשם העמותה כי בכל זאת זה יהיה רשום בתקנון העמותה וזה מהר מאוד בכל זאת יגיע לגורמים שיהיו נגדנו בין אם מופיעה המילה נשק או לא. ובדיוק לכן צריך לעבוד מסודר ובאיחוד כוחות.
אז לסיכום:
שלב א': מפגש
שלב ב': החלטה מי השביעייה
שלב ג': החלטה מי מנהיג השביעייה (מנכ''ל או יו''ר) ואיפה כתובת העמותה הראשונית תיהיה.
שלב ד': החלטה על שם העמותה
שלב ה': הקמת העמותה ורישומה כחוק
שלב ו': הקמת דף פייסבוק ואתר אינטרנט מסודר עם כל מה שצריך כולל חשבון בנק ואפשרות תרומה באינטרנט או העברה בנקאית.
שלב ז': גיוס כספים
שלב ח': הכנת חומר כתוב, עלונים, דפי הסברה, כתיבת תקנון חברים וכו'
שלב ט': פרסום, גיוס חברים, תורמים, פוליטיקאים, הקמת מטה וכו'
שלב י': תפעול שותף של העמותה תוך עמידה בהחלטות ובתקנון שעליהם הוחלט קודם לכן.
אני בטוח שאם נעבוד מסודר וכחוק ביחד אנחנו נצליח, אם לא אז ישר ייפלו עלינו מכל הכיוונים והצדדים ולא יהיה לנו מרחב נשימה לזוז.
אני מאוד מקווה לשיתוף פעולה מצד כולם.
תודה.
Russian roulette is not the same without a gun
and baby when it's love if it's not rough it isn't fun
Better to have it and not need it than
To need it and not have it
- סליקאי ארד

אחד במטרה כתב:אז בואו נציע גם ל NRA להוריד את ה R משמם...
אם כבר אז כבר, לצאת מן הארון ולהכריז בקול גדול "הגנה עצמית זה לא מילה גסה" אנחנו לא מוכנים יותר שבגלל כשלי השלטון ומערכת המשפט חיינו יהיו הפקר. אנשים נרצחים ונפגעים פה כמו ברווזים במטווח בגלל העדר נוכחות משטרתית ובגלל ענישה מסורסת מוטת טובת העבריין ולא האזרח ההגון.
ושוב, אפשר לסנן באופן הוגן מקבלי רישיון ולעמוד על כשרות שימוש ונוהלי אחזקת נשק הרחק מהישג יד של לא מורשים ולחלק עשרות אלפי רישיונות לאזרחים טובים.
העם הזה מובל, בגלל פוליטיקה ואצבע מאשימה, בחזרה לימי השטטיטל והפחד מהעריץ,בואו נתמגן עד אין סוף ונתפלל שהפגז מרגמה או הגראד לא יפגע בנו, בואו נעשה גדרות מסביב לישובים, סורגים על החלונות ודלתות פלדה בכניסה, נסתגר בבית לעת ערב ונקווה שעוד לילה יעבור בשלום...... זהו חזון הציונות? זה בסיס יסודה של מדינה יהודית גאה? זו המורשת של שמשון הגיבור, יהודה המכבי וכל גיבורי התנ"ך? מורדי גטו וורשה? הפרטיזנים ביערות אירופה? לוחמי תש"ח שירדו מאוניה היישר לשדות הקרב?
אומר לנו השלטון/פריץ החצוף.... "בואו להתנדב במשטרה והעלו את רמת הביטחון בישובים שלכם"... לאן הגענו רבונו של עולם? השירותים שעליהם אנחנו משלמים - בכפיה - לא מסופקים לנו בכלל ובמקום זה מבקשים מאתנו להתנדב? ואם כבר אני מוכן לתרום מזמני ובטחוני האישי למען הקהילה אני אמור לשמור, ולהתגונן במקרה הצורך, עם נשק שאותה מערכת שממילא מזייפת ומעגלת פינות תספק לי? האם זהו נשק אמין ושמיש לחלוטין? שמור ומדייק כמו נשק אישי שמכירים היטב ושומרים עליו בקנאות ומתאמנים עליו בתכיפות גבוהה?? בוודאי שלא... אני רוצה לראות את הקצינים הבכירים שעושים עבודת שטח יוצאים למשימה עם אקדח אקראי מהנשקיה.... הרי ברור שהם לא ייקחו סיכון כזה!!!! אז מה? הדם שלהם יותר כחול משלי? גם רוצים שנבוא, נסתכן, אולי נפגע, וגם רוצים שנשמור על עצמנו ואחרים עם מטאטא שאולי יורה.
בקיצור, די, חאלאס, נמאס, מספיק.... אני אומר לכם שרק בזכות הנשק האישי שלי אני מעז לצאת לעבודת שיטור, רק הוא מקנה לי את תחושת הבטחון שאם חס וחלילה אגיע למצב ממנו אני שואף להמנע ככל האפשר, אז באותו רגע רק הידע לתפעל, אלפי הכדורים שנורו באקדח, ההכרות הקרובה עם הכלי, רק אלו יצילו את עורי.
האם הפקידים חורצי הגורלות במשרד הפנים בעבר ובמשרד לבטחון פנים בהווה חיים בסרט? האם למיטב הבנתם משמר אזרחי זה שני פנסיונרים עם קרבין מסתובבים בשכונה? האם הם לא יודעים או חמור מזה, מתעלמים בכוונה מן המציאות שבימינו מתנדבים רציניים ברוב אגפי המשטרה מתמודדים בדיוק באותו פשע ופח"ע כמו השוטר המקצועי? הפושע לא מפריד בין שוטר ומתנדב, המחבל לא עוצר לבדוק מי שוטר ומי מתנדב... הסכנה שווה לכולם, אז למה לא אמצעי הגנה שווה לכולם?
אבל המדינה כבר משווה בין דם לדם...לאט לאט מרגילים אותנו להכול....
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
נדמה לי שאבי מור ניסה להקים עמותה בעבר.
אפשר להתיעץ איתו. אין חכם כבעל ניסיון ...
מדריך ירי
- לְלַמֵּד בְּנֵי יְהוּדָה קָשֶׁת ...
- לְלַמֵּד בְּנֵי יְהוּדָה קָשֶׁת ...
אחד במטרה כתב:וחוץ מזה - מה עם מי שרוצה להיות בעליו של כלי נשק (לא מושבת) מטעמי נוסטלגיה, מסיבות הסטוריות או כאספן? למה הוא פחות ראוי ממי שמעוניין בנשק למטרות ספורט?
אני חושב שכדאי שנתחיל קודם בהגנה עצמית וספורט, ראוי פחות או ראוי יותר זה כל אחד והעמדות שלו. זה כמו למה אי אפשר להחזיק ביותר מאקדח אחד או כל מיני שאלות אחרות. אנחנו חייבים להבין שאסור לנו לבוא ישר במיליון דרישות כי לאומת ארה''ב לנו אין את האמנה השנייה שבארה''ב ה-NRA מתבסס עליו. אז לבוא ולהגיד שזה ראוי וזה ראוי, הכל טוב ויפה אבל חייבים גם לקחת בחשבון מה בר השגה ומה לא. לפיכך דעתי היא קודם כל אלו שרוצים להגן על עצמם וספורטאים ורק אחר כך אספנים או ירושות כי אם נלך על כל הקופה ... כמו שאומרים "תפסת מרובה, לא תפסת"
- סליקאי ארד

לא מליון דרישות ולא הולכים על שום קופה. הדרישה היא אחת - זכות להחזיק נשק. אם אתה מתחיל להגיד שליעוד מסויים כן ויעוד אחר לא, אתה מסכים עם העיקרון של המשרד לבטחון פנים ומתווכח רק על הפרטים.
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
אלכס שץ כתב:נדמה לי שאבי מור ניסה להקים עמותה בעבר.
דברים שכתב אבי מור לפני שנה וחצי לערך
אבי מור כתב:שלום לכולם,
בשנת 1995, אחרי שהממשלה החליטה ליישם בפועל את החלטתה שהתקבלה כבר ב-1992 בעקבות ועדת כהן, מספר חברים ובתוכם אפי פירסט, שאול נחשון, גיל אריה ואנוכי, הקמנו את עמותת 'עמיחי'
כולנו, אנשים למודי ניסיון, ואני יכול לייחס לעצמנו את העובדה שראינו את הנולד. אבל כפי שאתם יודעים, הנולד מת זמן לא רב אחרי לידתו, וחברו לכך כמה גורמים.
כאן אני רוצה לציין שאת כל פעילות הקמת העמותה מימנו מכיסנו, לא ביקשתו מאף אחד תרומה, ואף לא לקחנו לעצמנו החזר הוצאות, גם שכבר היה קצת כסף בקופה.
הגורם הראשון: הציבור הישראלי - בעלי הנשק.
מעטים מאותם 270 אלף בעלי כלי נשק פרטי שהיו באותה העת השכילו להאמין שחרב הגזירות רק החלה את דרכה בקשת כלפי מטה, כשלמטה להזכירכם מצוי צווארו של כל אחד מאיתנו.
למה האנשים לא רצו להאמין? זו שאלה גדולה שלא ממש הצלחנו לברר לה את התשובה במלואה, אך בהחלט חלק גדול מן האנשים נקטו בגישה הנוראית של: "לי יש, אז מה איכפת לי מה יהיה למישהו אחר?" כשהם שוכחים בדרך שמישהו אחר הם ילדינו ונכדינו.
חלק לא חשבו שהמטרה חשובה ובעצם חידשו רישיונות בגלל האינרציה, והחסמים שמשרד הפנים הציב בדרך, כגון אגרה גבוהה יותר, אימון וכולי, בהחלט גרמו להמון אנשים לא לעבור המשוכה, וויתרו על הנשק או כלי הנשק שכבר היו ברשותם, אז להילחם על זכותם, לא ממש הזיז להם, בטח לא על משהו עתידי.
והחלק הגדול סתם אדישים, כמו שהם אדישים לכל עוולה אזרחית אחרת, ולא חשוב איזה סוג של אוכלוסיה נפגעת. ובחלק הזה נכללים בעלי הנשק והן אלו שהיו מאד רוצים שיהיה להם ולא מצליחים לעבור את מחסום התבחינים.
* הגורם השני: סוחרי הנשק ובעלי המטווחים
לצערנו הרב מאד, כל סוחרי הנשק ובעלי המטווחים, למעט אפי יבין ממטווח ר"ג, עשו כל שביכולתם על מנת להזיק לעמותה, כשהם נכשלים את המכשלה הגדולה ביותר בהבנת העתיד, העמותה הייתה פשוט מאגר הלקוחות העתידיים שלהם, אנחנו ובנינו ובני בנינו, (ברוח הפסח המתקרב).
רק אפי יבין נתן את תיבת הדואר של המטווח לשימוש העמותה, את שירותי המשרד, הטלפון, הפקס וכולי, בלי לבקש כל תמורה.
כל סוחרי הנשק ושאר בעלי המטווחים עשו כל דבר שביכולתם היה לעשות, בגלוי ובסמוי על מנת להרוס את יסודות העמותה., והם הצליחו, אבל הם גם הפסידו, ובגדול, קהל הלקוחות העכשווי והעתידי מתדלדל והולך. לא רק שלא עזרו על ידי הפצת הרעיון, ולכל מטווח וחנות נשק בארץ הגיעו ערכות הרשמה ופוסטרים שנתרמו על ידי יואב צדוק בזמנו, אלא אף טרחו להשמיץ ולהכפיש ולייחס לנו כוונת רווח, שעד היום אני לא יודע מאיפה הם הגיעו לזה, כי למיטב זכרוני, הם אלו שמוכרים נשק, תחמושת ושרותי מטווח, בעוד שאנו הקונים... לך תבין.
גורם מס' 3: אישי ציבור נושאי נשק.
אין לכם מושג, או שאולי לחלקכם יש, כמה אישי ציבור, פוליטיקאים, שחקנים, זמרים וסתם מפורסמים, מחזיקים נשק להגנה עצמית, או אוספים נשק. אף לא איש ציבור אחד מהם היה מוכן להיות נשיא העמותה. משה ארנס למשל הצטרף כחבר, אך לא היה מוכן להיחשף כאיש ציבור שחבר בעמותה כזו, וזה אחרי שיחה מאד ארוכה בה הצעתי לו להיות נשיא כבוד של העמותה, והיו עוד. טומי לפיד, שכל חייו החזיק נשק, התנהג באותה הצורה בדיוק: לי יש, זה בסדר שלי יש, לציבור לא!, קצר המקום מלפרט את הרבים שאני נפגשתי איתם, מימין ומשמאל ובמרכז המפה הפוליטית, עיתונאים בכלי התקשורת השונים, ועוד רבים רבים.
אבל תזכרו, אנחנו בראש ובראשונה, תקראו חלק מהתגובות למעלה, ותראו שעד עכשיו אנחנו תקועים עם הראש עמוק בתוך התחת של עצמנו, ורואים חושך, וגם הריח לא מי יודע מה, אבל עדיין לא מוכנים לעשות כלום! כי זה לא יעזור!!???
יעזור ועוד איך יעזור, 2 זה יותר מאחד, ודיביזיה זה יותר ממחלקה, ואנחנו במלחמה הזו צריכים דיביזיה. ובכל מלחמה, גדולה כקטנה, הרבים מנצחים, היחיד סופו להישחק ולהפסיד במערכה, בקרב, ובמלחמה כולה.
מאיפה יבוא הכסף? כן, מדמי חבר של המצטרפים, ודמי חבר חודשיים צנועים, ומסוחרי הנשק ובעלי המטווחים, שסוף סוף יבינו שזה בסה"כ ארגון הצרכנים שלהם ולא שום דבר אחר, כמו שעושים בארה"ב, שמכל חשבונית שיוצאת אי שם בחנות נשק, יורדת תרומה ל- NRA.
אנחנו נותנים לממשלת ישראל/ משרד הפנים / המשרד לביטחון פנים להתעלל בנו, אנחנו משתפים פעולה עם משרד הפנים שהפך את התאחדות הקליעה לגורם רישוי, שזה נוגד את רוח החוק בלשון המעטה,אבל זה נוגד בעיקר את עקרונות המנהל התקין והסדר הציבורי, המשטרה היא הגורם הממליץ למשרד הפנים או מעכשיו למשרד לביטחון פנים, התאחדות הקליעה הפכה להיות גורם מאשר וקובע , זה חמור ואני יכול להסביר את זה באריכות. אנחנו נותנים להתאחדות הקליעה להתעמר ביורי הירי המעשי במשך שנים כל כך רבות, ואל תשכחו לרגע שאני שם מהרגע הראשון, וגם קצת לפני כן, אין לזה אח ורע בשום מקום שבו הירי המעשי מתנהל תחת כנפי האיגוד שעוסק בירי אולימפי / קליעה למטרה, זה וזה לא נועדו ללכת יחדיו. גם קלעי האקדח לא מלקקים דבש לעומת קלעי הרובה בהתאחדות, אבל הכל ממשיך כרגיל, כמו גם עם ההתנהלות של המדינה בנושא הרישוי. וזה נובע מאותה הסיבה בדיוק, משרד הפנים נתן כוח רישוי להתאחדות ספורט.
הפרט אינו יכול ואינו צריך להילחם בשביל עצמו לבדו, לשם כך קיימות התארגנויות. מי שמשלה את עצמו שמה שקורה בתחום רובי ה- 0.22, רובי הצייד וכולי, לא יזלוג לתחום האקדחים, מרמה את עצמו, לי זה ברור מעל ומעבר לכל ספק, שעניין הרובים זה רק מקרה מבחן על מנת לראות עד כמה הציבור טיפש ומוכן להסכים לגזילת רכוש תחת מסווה חוקי.
שימו לב שאפילו לא קורה מה שקרה במדינות כמו אוסטרליה או אנגליה, שם כוננה תכנית הקרויה: Buy-Back כלומר המדינה אינה גוזלת את רכושו של הציבור, המדינה השרשתה לציבור לרכוש נשק, ועכשיו רוצה לקחת ממנו את אותו הנשק שרכש ברשות, משלמת לבעלי הנשק את תמורתן, ולא גוזלת את הרכוש.
בהזדמנות זאת נזכיר ששתי דמוקרטיות גדולות אלו כבר מצטערות מזמן על הצעד האומלל הזה, אבל לא ממש יודעות איך להחזיר את הגלגל. אבל זה יבוא אחרי שישפך דם רב, בפועל.
גם בארה"ב הפרט אינו נלחם על זכותו לבדו, אלא פונה לארגון שלו, ה- NRA, ואני מציע לכם לקרוא בקפדנות ולהקשיב לרונן חברי הטוב, שבקיא עד השיניים במה שקורה שם מעבר לים, כל מילה בסלע. הארגון, מיליוני חברים, בעזרת כספי דמי החברות, תרומות מסוחרי נשק וחברות הנשק, עוזר לחברים בסיוע משפטי במקרה של שימוש בנשק להגנה עצמית, עמידה על זכויות הפרט ועוד. הפרט אינו יכול להילחם לבדו נגד המדינה שלו ששולת ממנו את זכויותיו. זה קרב קשה, יקר, מצריך ידע מקצועי, וגוזל זמן, בשביל צריך ארגון.
יש ארגוני עובדים שנלחמים על זכויות העובדים, מה רע בארגון בעלי הנשק ואלו שרוצים שיהיה להם נשק? לא פסול, להיפך, מבורך מאד.
התארגנות של כל בעלי הנשק, יורים פעילים או לא, יחד איתם האנשים שרוצים לקנות נשק ולא יכולים, ולא חשוב לאיזו מטרה הם רוצים אותו, רק התארגנות כזאת תוכל להזיז משהו.
פוליטיקאים מזהים כוח, ו-100 אלף אנשים זה כוח, זה כוח גדול, וכוח גדול מושך עוד כוח גדול אליו, כוח גדול ממגנט, ואנחנו בעלי הנשק צריכים להיות הגרעין הראשון לכוח הזה.
אני באופן אישי מודאג מאד מזה שתומר בני יש רק נשק אחד, ואנחנו עושים עכשיו כל מה שאנחנו יכולים במסגרת החוק/התקנות/הנהלים הקיימים על מנת לשנות את המצב, אבל לא אוכל להוריש לו את כלי הנשק שלי בבוא היום, וזה מעציב אותי מאד. בן אחותי, סא"ל במילואים בתפקיד מג"ד קרבי, לא יכול היה לקבל את האקדח של אביו, כשזה נפטר בטרם עת, בגלל שכבר היה לו אקדח אחד, אתם מסכימים לזה, אני לא, ויש לי עוד מאות דוגמאות במחסניות שמוכנות למלחמה הזו, וכדאי להתחיל אותה, אתמול.
חג שמח,
אבי
התכתבתי עם אבי מור השבוע. בתשובתו הוא, לצערי, לא הראה רצון להיות פעיל בהקמת העמותה.
אני מסכים עם TAURUS לגבי כל השלבים ותם הוא כתב. מבחינתי להיפגש כבר מחר בבוקר.
אני מסכים עם TAURUS לגבי כל השלבים ותם הוא כתב. מבחינתי להיפגש כבר מחר בבוקר.
חברים יקרים,
שוב אני חוזר על הבקשה, אם מישהו יכול לארגן מטווח או אולם שיסכים לאכלס את הפגישה הראשונה בבקשה להודיע.
צריך לקבוע מקום לפגישה על מנת שנוכל לדון באיך ומה ומי ואיפה.
תודה ...
שוב אני חוזר על הבקשה, אם מישהו יכול לארגן מטווח או אולם שיסכים לאכלס את הפגישה הראשונה בבקשה להודיע.
צריך לקבוע מקום לפגישה על מנת שנוכל לדון באיך ומה ומי ואיפה.
תודה ...
- סליקאי ארד

אולי, אם אנחנו לא מצליחים למצו אמטווח זמין, נפגש באיזה מקום פתוח וציבורי? הרי אנחנו נפגשים בסה"כ לדבר. מה גם שאני לא בטוח אם יגיעו ממש עשרות אנשים, אז אולי משהו כמו פארק יעשה לנו את העבודה?
נכון לעכשיו, 56 איש הצטרפו לדף בפייסבוק.
חבריה!
אתם יכולים להגיד-איזה דף בפייסבוק במדויק בבקשה?
כדי להעביר את השרשור לחברים ממועדון.
זהו דף סופי-רשמי?
אתם יכולים להגיד-איזה דף בפייסבוק במדויק בבקשה?
כדי להעביר את השרשור לחברים ממועדון.
זהו דף סופי-רשמי?
- סליקאי זהב

חפש קבוצה בשם "הזכות לשאת נשק".
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד