עמותה לקידום מחזיקי הנשק לספורט והגנה עצמית

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: עמותה לקידום מחזיקי הנשק לספורט והגנה עצמית

על ידי higt-power » 24 אוקטובר 2012, 10:14

אני ישמח לסייע בכל מה שאני יוכל .
ברגע שתתארגנו ותתחילו להתגלגל אשמח לבוא לאחת הפגישות שלהם ולחלוק את מה שכבר למדתי.
אבל שוב הפעם לפחות בשלבים הראשונים מהצד .
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי BROADAXE » 24 אוקטובר 2012, 10:34

לפני שמישהו רץ לחינם, כמה דברים - אני מדבר כבעל נסיון מאחר שאני חבר עמותה פלונית למעלה מעשרים שנה וכיהנתי כיו"ר במשך ארבע שנים, עד 2010.
לא ברור לי מהיכן נלקח המספר של שמונה חברי ועד. אין לכך אסמכתא בשום מקום ויותר מזה, אישית אני ממליץ על מספר קטן יותר, רצוי אי-זוגי לטובת הצבעה ברמה של הוועד. עו"ד-חבר לא הכרחי אבל רצוי, גם בגלל שעד גובה מחזור שנתי מסוים (גבוה למדי) יש פטור מתשלום מס עמותות ועליו חייב לחתום ולאמת עו"ד + שני חברי ועד, מדי שנה.
רו"ח - לא חובה אבל רצוי, עדיף חיצוני בתשלום. רו"ח חיצוני פוטר מחובת ועדת ביקורת ולטובת הגשת דו"ח כספי שנתי (למשרד רשם העמותות) יעשה את זה טוב ומהר יותר. פעם בשנה לרכז את כל הניירת - שתהיה מסודרת מלכתחילה - ולהעביר לטיפול, הסכום לא גדול.
יש לצאת מנקודת הנחה שלהתנעה ושנה ראשונה צריך משהו כמו 5000 ש"ח לפחות, רק לצרכי תפעול שוטף.
כדאי מאד לקרוא ולהפנים את החוק:
http://www.justice.gov.il/MOJHeb/RasutH ... amutot.htm

עצות נוספות: http://www.israel-law.co.il/?action=p7266
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 24 אוקטובר 2012, 11:01

אם נהיה 50 איש (ואינני רואה איך אנחנו מגעים לפחות, רק החתימות שאספתי הגיעו ל 120+ ולא חילקתי פליירים במטווחים וכו') אז זה בסה"כ 100 לכל אחד בשנה.
זה פחות מחבילת כדורים אחת במטווח! גם פי 5 מזה זה לא נורא.

יאללה חברים, בוא נתחיל לגלגל את זה קדימה.

נ.ב. דביר, אולי תהפוך את האשכול למודבק?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי simon » 24 אוקטובר 2012, 14:29

אתם רוצים שאני אחלק במטווחים בחידוש פליירים?
צריך רק להכין משהו- תגידו אם זה טוב:

"בעל רישיון נשק
בימים אלה משרד לביטחון פנים יצא עם פוליטיקת צמצום מספר כלי ירייה בידי אזרחים שומרי חוק.
אם אתה צריך עזרה, אם אתה רוצה עצה – ישנה עמותה שתעזור לך.
"
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי ניר ל » 24 אוקטובר 2012, 17:41

כמה אלפי ₪ זה כסף קטן ולא יהווה בעיה . במקביל - חשוב לדעתי להפציץ את מפלגת ישראל ביתנו בשאלות בנושא זה , כולל בעמוד הפייסבוק . הם מעלימים את הפוסטים האלו .... ולחשוב שנמניתי על המצביעים שלהם... . אני מציע שברגע שיאספו כמה עשרות חברים שמעוניינים , ניפגש ונחשוב על דרכי פעולה נוספות ומיידיות . היות שישראל ביתנו עשויה להתכווץ אחרי הבחירות והשר אהרונוביץ׳ כבר לא יהיה רלבנטי, הייתי מציע שנתפקד למפלגה ממנה יבוא השר הבא ונוכל להוות כוח שישפיע מבפנים . אבל קודם נראה כמה אנחנו רציניים...
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

על ידי ~Hunter~ » 24 אוקטובר 2012, 18:09

חברים, נראה כאילו המדיום הזה של הפורום הופף להיות קטן על המטרה שלנו. אולי כדאי לעבור ל FB, לקבוצה יעודית שבשלב זה רק חברים מה יראו אותה וההצטרפות תהיה לפי הזמנה. אם כל זה שאני ממש לא חסיד ה FB הוא מהווה פלטפורמת היתארגנות הרבה יותר נוכה. החברים מקבלים עדכונים על כל חידוש, אפשר בקלות לספור את החברים או למשל לשלוח לכל החברים מסר מהיר. וברגע שנחליט נוכל לצרף לשם חברים בקלות (שלא כמו בפורום, כי הוא מטבעו מדיום יותר אינטימי ומצומצם).

מה דעתכם?
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי trooperglock » 24 אוקטובר 2012, 18:23

~Hunter~ כתב:חברים, נראה כאילו המדיום הזה של הפורום הופף להיות קטן על המטרה שלנו. אולי כדאי לעבור ל FB, לקבוצה יעודית שבשלב זה רק חברים מה יראו אותה וההצטרפות תהיה לפי הזמנה. אם כל זה שאני ממש לא חסיד ה FB הוא מהווה פלטפורמת היתארגנות הרבה יותר נוכה. החברים מקבלים עדכונים על כל חידוש, אפשר בקלות לספור את החברים או למשל לשלוח לכל החברים מסר מהיר. וברגע שנחליט נוכל לצרף לשם חברים בקלות (שלא כמו בפורום, כי הוא מטבעו מדיום יותר אינטימי ומצומצם).

מה דעתכם?

אני בעד הרעיון, אני חושב שלטובת כולנו, וכמובן בעל האתר הנכבד, נכבד את רצונו להימנע מפוליטיקה וניקח את הנושא למקום שבו לא נפריע מצד אחד ומהווה כר נרחב יותר להגעה לכלל האוכלוסייה..
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי ~Hunter~ » 24 אוקטובר 2012, 18:56

OK
מי מבין טוב ב FB (כי אני לא ממש משתמש בו) ויכול לקחת עליו את הקמת הקבוצה?
בשלב זה אפשר לקרוא לה בשם זמני הזהה לשם האשכול.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אחד במטרה » 24 אוקטובר 2012, 19:41

בוצע. היכנסו ל FB וחפש "הזכות לשאת נשק".
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ~Hunter~ » 24 אוקטובר 2012, 20:16

לא עדיף שהשם יזכיר במפורש את העמותה ולו ע"מ ליצור בידול מכל מני עמוים אחרים שמדברים על דברים כללים יותר? מטרת העמוד היא האי לשרת את הקמתה וקיומה של העמותה.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אחד במטרה » 24 אוקטובר 2012, 20:25

העמותה עדיין לא קיימת, כך שאינל יכול לציין את המלה "עמותה". מעבר לכך, אין בטחון שדווקא השם הזה יאושר ע"י הרשם, כך שהשם המדויק אינו חשוב בשלב הזה. וחוץ מזה - מה עם מי שרוצה להיות בעליו של כלי נשק (לא מושבת) מטעמי נוסטלגיה, מסיבות הסטוריות או כאספן? למה הוא פחות ראוי ממי שמעוניין בנשק למטרות ספורט?
החיים הם טיול ולא מירוץ - כדאי ליהנות מהדרך ולא למהר לקו הסיום וראוי שלא להשאיר לכלוך מאחרינו.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי tacticalshadow » 24 אוקטובר 2012, 20:46

שלום חברים !
שמי יורם שטיינר מדריך ירי ספורטאי ירי מעשי אשמח להיות חבר ולעזור במתן הדרכה למחזיקי רשיונות נשק.
אפשר להשיג אותי בפל' 0543107005 ואם צריך תרומה ראשונית בלב שלם.תודה יורם שטיינר
היות ואני מעצב לוגויים הרשתי לעצמי לעצב לוגו לחולצות וכדגל ,אני מעוניין להציג אותו לכולם אבל אני לא יודע איך להכניס לסליק אשמח לקבל הסבר כדי שכולם יראו אני מקווה שימצא חן , תודה יורם.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי אלדר » 24 אוקטובר 2012, 21:42

אולי נקבע איזה ערב לפגישה ונגיע עם פנקסי צ'קים?
גם נדון על העניין?
Vanitas vanitatum, omnia vanitas
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי simon » 24 אוקטובר 2012, 22:45

חברה מספר דברים-
1) אני חושב שחייבים שיהיה מקום אחד ברשת האינטרנט - לאותו מקום ( אתר רשמי\פייסבוק ) נפנה אנשים לצורך הסברה. אם קיים מקום כזה- נפנה אליו
2) גיוס מיידי של אנשים מהחומר האיכותי - ציבור ספורטאים אולימפיים\ירי מעשי- זאת אומרת עד תחרות הבאה ( של ירי אולימפי ושל ירי מעשי) חייבים להתארגן עם אתר אינטרנט\פלייר ולחלק בין אנשים שעדיין לא מודעים ( הסברה שם למה אנשים נותנים את כספם)
3) חשבון בנק אמרתם? למי להעביר את הכסף?
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי spy » 25 אוקטובר 2012, 07:21

אחד במטרה כתב:בוצע. היכנסו ל FB וחפש "הזכות לשאת נשק".

אסור בשום פנים ואופן ששם האמותה יכלול את המילה "נשק". זהו צעד גדול מידיי לשלב זה שעלול לגרום למעידה ושבירת רגליים.
עדיף להתמקד בסיבות בגינן אנו רוצים/צריכים נשק, כגון "בטחון אישי לאזרח וספורט". זה שם פחות אנטגוניסטי.
מדריך ירי
IDPA Safety Officer
רוצה אימון איכותי ולא יקר? https://idpa.org.il/faq/
סליקאי טיטניום
סליקאי טיטניום

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד